Kés alá feküdt a Pixel 3 XL

Lehet az esztétikájáról regényt írni, a Pixel 3 XL a nyugati szakma eddigi véleménye szerint mindenesetre kitűnő készülék, remek fotós képességekkel. Zack Nelson persze nem teljesítménytesztekre vagy a szoftverre megy rá, a készülékek szerkezetét és szívósságát vizsgálja, és a Google csúcstelefon Gorilla Glass 5 védőüvegei a kategóriaátlagot hozták.

Az előlapi darab a Mohs-féle keménységi skála hatos erősségű vésőjétől karcolódott meg először némileg, a hetestől mélyebben. Kulcs vagy papírvágó komolyabb nyomot nem hagyhat. Nelson lelkesedése idáig tartott: a kettéosztott hátlap alsó, puha textúrájú felületét kulcs és aprópénz is maradandó nyomokkal megkarcolta. Hiába kellemes tehát a hátlap fogása, ha nem túl ellenálló a zsebben megforduló, élesebb tárgyaknak. Az ujjlenyomat-olvasó festése is lekapargatható, és utána nehezebben azonosítja tulajdonosát.

A képernyő 30 másodpercig bírta a teljesen felesleges öngyújtólángos hevítést, és teljes egészében ellenállt Zack szándékának, hogy a phabletet kettétörje, azaz szerkezetileg a fémvázas masina rendben van. Nelson benézett a motorháztető alá is, és megkukkantható, pontosan miért hízott olyan nagyra a szenzorsziget, hogy a Samsung szerint kifutópályának is használni lehessen.

Előzmények

Hirdetés