Hirdetés

Kerámiába öntötte a Xiaomi a Smart Band 9-et

1,62”-es kijelzővel, akár 21 napos üzemidővel és opcionálisan kerámia tokozással kínálja magát a Band 9.

Kínában tartott pénteki termékbemutatóján a Xiaomi a Mix Flip, Mix Fold 4 és Redmi K70 Extreme Edition mellett több új kiegészítőt is prezentált a hazai közönségnek. Ezek közül a Smart Band 9 aktivitáskövető karkötő szinte biztosan elérhető lesz a nemzetközi kínálatban is, nézzük mi benne az új!

Hirdetés

Prémium felé fordult a Xiaomi az anyaghasználatot illetően, az alumínium tokozás mellett egyedi kerámia Band 9 is készül fehér színben. A fém modellek ezüst, fekete, kék és rózsaarany színekben is elérhetők a gyártó hazai piacán. A gyorskioldós szíjak egységesek, így azokkal a felhasználó kedve szerint variálhatja a karkötő megjelenését. A kijelző is egységesen 1,62”-es AMOLED érintőpanel mindegyik változatban, ennek az ígért fényessége nőtt és eléri az új karpántban az 1200 nites értéket. A szoftver kétszáznál is több számlapot kínál.


[+]

Van NFC-s modell is, ezért 299 jüant kell fizetni Kínában, míg az alap változat 249 jüanba kerül. A kerámia különkiadás 349 jüan, ebben is van NFC. A legolcsóbb Band 9 a kínai piacon 12 300 forintnak megfelelő összegért kerül forgalomba, a spéci modell pedig 17 300 forintnyi jüanért. Az NFC segítségével Kínában digitális autókulcsként is működik a Band 9, de ott is csak két kompatibilis modell van egyelőre. A Xiaomi azt ígéri, hogy a jövőben ez bővülni fog.


[+]

21 napnyi üzemidőt ígér a Xiaomi a beépített 233 mAh-s akkumulátorral, Always On kijelzéssel 9-et, és akár úszni is mehet az ember a Band 9-ben, mert 50 méterig bírja a vizet (5ATM). Összesen százötven edzésmód van, a rögzített egészségügyi értékek pontossága a bemutatón elhangzottak szerint 16%-kal nőtt, hála az érzékelőkön történt fejlesztéseknek, melyben a Pekingi Egyetem is közreműködött. A Band 9 Bluetooth kapcsolatot (5.4) tart fenn a párosított telefonnal.


[+]

Lehet szilikon, bőr, szövet vagy akár fém szíjakat is a Band 9-re csatolni, akár nyakékként is viselhető. A nemzetközi megjelenés dátumát és a Band 9 Kínán kívüli árát még nem közölte a Xiaomi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés