Képernyőkamerával is várható egy Red Magic

A kérdés persze mindig az, hogy egy kis esztétikai javításért cserébe mennyire sérül a szelfiminőség?

Hirdetés

Az egykori, csúf noccsból az Apple-t leszámítva, piac-szerte apró kameralyuk lett, és mivel az OLED pixelek mögé rejtett szelfiegységek eddig rendre leszerepeltek, ennyi esztétikai kompromisszum talán belefér. Azért javulhat persze a technológia, egy gaming telefonnál pedig papíron másodlagos a vlogger minőség, mindazonáltal vannak fenntartások a dologgal, lásd a kisszámú in-display kamerás ajánlatot a polcokon.


A ZTE Axon 20 5G is elrejtette a szelfikamerát [+]

Egy ilyennel mindenesetre a Nubia is elő kíván rukkolni, méghozzá a Red Magic 7 valamelyik kiadása esetében. Ez annyiból nem meglepő, hogy a ZTE anyacég Axon vonalon már rutint szerzett a dologban, lásd a fenti telefont, és ha nem alapvető a képernyő-kamera minden kiadásnál, akkor legalább vásárlói választás lehet belőle, ami elfogadhatónak tűnik. A hangsúly persze nem ezen, hanem 165 Hz-en várt panelen, a Snapdragon 8 Gen 1-en, az akár 18 GB RAM-on és a 165 wattos szupertöltésen lesz.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Nubia

Előzmények

 • Hivatali viziten járt a Red Magic 7

  A Nubia gaming telefon a TENAA-nál fordult meg óriáskijelzőjével.

 • Nubia Red Magic 6R - határeset

  A Nubia sajnos nem a megfelelő irányba halad, noha a készülékek hardveresen kifogástalanok, az összeszerelés- és anyagminőség is kitűnő, jó a dizájn, de ez egyre kevesebb a boldogsághoz.

 • Nubia Red Magic 6 - múlik a varázs

  A Nubia elég lassan halad a termék tökéletesítésével, de a teljesítmény és a játékélmény még mindig remek, főleg ezért az összegért.

Hirdetés