Kényes lett a Pixel 7 Pro

A fém kamerasziget és a Gorilla Glass Victus burkolat prémium megjelenést kölcsönöz, de meglehetősen kényes is egyben.

A Google Pixel 7 széria kétségtelenül egyedi és prémium megjelenést tud felmutatni, az anyaghasználat kifogásolhatatlan, ráadásul az alumínium 100%-ban újrahasznosított. A tavalyi modellhez képest újdonság, hogy a jellegzetesen elegáns kamerasziget is fémből készült, ami esztétikailag remek ötletnek tűnik, viszont az aprópénz is úgy karistolja, mintha arra lett volna kitalálva. Technikailag már attól karcos lett, hogy Zack kivette a dobozból és letette az asztalra.


[+]

Izgalmasabb, hogy a hitelesített célszerszámai szerint a Pixel 7 Pro kijelzőjét és hátlapját védő Gorilla Glass Victus a sztenderd 6-7-s keménységnél kezd karcolódni, viszont két különböző pengével is sikerült látható sérüléseket okozni mindkét oldalon. Tehát létezik olyan ötvözet, ami papíron puhább, mint egy Mohs 6-7-es matéria, mégis képes kárt tenni a Pixel 7 Pro üvegburkolatában. Persze egy tokkal ezen viszonylag egyszerűen lehet segíteni.

Azon már kevésbé, hogy az oldalékbe futó kamerasziget mellett erőhatásra szemmel látható rés keletkezik, ami azzal a lendülettel nullázza a készülék IP68-as besorolását. A strukturális integritás így valamivel gyengébb, mint az üveggel, fémmel és műanyaggal is dolgozó Pixel 6 Pro esetében, noha a hajlítgatás nem bizonyult végzetesnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés