Kedvező fogadtatásra talált a T-Mobile notebook akciója

„A kizárólag a T-Mobile-nál elérhető HSDPA, azaz a szélessáv egyértelműen sikeres, a felhasználók elégedettek a 1,5 Mbps sebességgel, és ez arra ösztönzött minket, hogy a mobilinternettel kapcsolatos igényeikre teljes körű megoldást kínáljunk” – hangsúlyozta Winkler János, a T-Mobile vezetője. A hazai mobilpiacon elsőként bevezetett konstrukció lényege, hogy valamely mobilinternet csomag előfizetése esetén a netkártya mellett jó teljesítményű (Intel Core Duo processzor, 512 MB memória, 80 GB merevlemez stb.) hordozható számítógépet is vásárolhat az előfizető. Ráadásul az akciós csomagra jelentős kedvezményt és akár 2 éves kamatmentes részletfizetési lehetőséget kínál a T-Mobile. „A mobilinternet használatát ösztönző akciójával a T-Mobile belépett a notebook piacra, és az eddigi számok azt mutatják, hogy az ajánlat újszerűségének is köszönhetően annak egyik fontos szereplője lehet. A kedvező árakon túl elsősorban a mobilinternettel kiegészülő komplex ajánlatnak, az egyszerűen használatba vehető szélessávnak köszönhetően” – emeli ki Winkler János.

Az újszerű akciós ajánlatok mellett a T-Mobile gyors ütemben tovább bővíti akár 3 Mbps sebességre is képes 3G/HSDPA hálózatát is. Újabb 6 település bekapcsolódásával a gyors mobilinternet már 21 városban vehető igénybe.

A T-Mobile szélessávú (3G/HSDPA) hálózata jelenleg az alábbi városokban érhető el: Balatonalmádi, Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dunaharaszti, Érd, Gyál, Győr, Hévíz, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Pomáz, Siófok, Sopron, Szeged, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Vecsés, Veszprém.

Azóta történt

Hirdetés