2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Tovább bővít a T-Mobile szélessávban

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A legújabb netkártyával a T-Mobile-osok már 23 városban 3 Mbps sebességgel internetezhetnek.

Hirdetés

Mától a T-Mobile-nál már kapható a legújabb, hordozható számítógépekhez használható netkártya, amellyel a szolgáltató 3 Mbps sebességű szélessávú (3G/HSDPA) hálózatának előnyei maradéktalanul kihasználhatók. Az Option GT-max 3.6 kártyával a T-Mobile ügyfelei a 23 városra kiterjedő szélessávú hálózaton jelenleg 3 Mbps, jövőre pedig 7,2 Mbps letöltési sebességgel internetezhetnek.

A legújabb netkártya bevezetésével összesen 5 HSDPA-képes eszköz (mobiltelefon, mobilszámítógép, netkártya és asztali modem) kapható a legnagyobb hazai mobilszolgáltatónál. A Samsung Z560, a T-Mobile MDA Vario II, a web’n’walk Box asztali modem, illetve a T-Mobile web’n’walk Netkártya Compact és az Option GT-max 3.6 akciós árából ráadásul az internet előfizetése esetén a szolgáltató további kedvezményeket ad.

A legutóbbi bejelentés óta a szélessávú hálózat már Törökbálinton és Szentendrén is gyors netezést biztosít, és a T-Mobile akár 3 Mbps sebességű szélessávú hálózata az ország lakosságának 28%-a számára elérhető.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.