Kávátlanít a Sony

Hirdetés

A Redditről előhalászott fotó alapján a Sony H8541 kódnevű készüléke feltehetően erősen visszafogott kávákkal fog rendelkezni. Noha felbontást számszerűleg nem jelöltek meg, az 5,7 hüvelykes panel 4K HDR, Triluminos technológiát alkalmaz. A kijelzőt keretező holttér visszafogott voltára a készülék méreteiből következtethetünk, ami ekkora képátlóhoz mérten igen kicsinek tűnik. A dimenziók egészen pontosan 149 x 74 x 7,5 milliméter. Emellett a Sony a JDI egyetlen partnere a gyártók között. A hardverre vonatkozó adatok februári premiert engednek sejteni.

Elvileg a Sony jövő évi csúcsmodelljének specifikációját látjuk.
Elvileg a Sony jövő évi csúcsmodelljének specifikációját látjuk. [+]

A Sony feltehetően a 2018-as MWC-n fedi fel a készüléket, a lapkakészlet ugyanis az idei csúcsszett. Jövőre ugyan várható a Snapdragon 845, a Samsung előjogai viszont továbbra is élnek, így a jövő évi top SoC februárban még nem lesz elérhető a többi gyártó számára, kivéve, ha a Samsung valóban januárban mutatja be az S8 és S8+ utódját. A Sony új csúcsmodellje az adatlap szerint 4 GB rendszermemóriával gazdálkodhat 64 GB UFS szabványú belső tárhely mellett. Az IP védettség marad, az NFC és 3.1-es szabványú Type-C USB csatlakozó sem meglepő. Az Android Oreóval húzott, 3240 mAh-s teleppel szerelt készülék 2018 első felére lett előirányozva, feltehetően már az idei trendeknek megfelelő kialakítással, amire már a Sony is utalgatott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Képeken a kávamentesített Sony

    Pontosabban két kávamentes Sony készülék is felbukkant valódi felvételeken, mindkettő 18:9-es képaránnyal és meggyőző formatervvel.

Előzmények

Hirdetés