Egy hónappal korábban esedékes a Galaxy S9

Hirdetés

A Samsung korábban kizárólagos megegyezést kötött a Qualcommal, így az Egyesült Államokba szánt Galaxy S8 és S8+ variánsok bemutatásáig egyetlen más készülék sem kerülhetett forgalomba a lapkatervező csúcsszettjével. A konkurenciának volt lehetősége választani a korai bemutatás és a Samsung S szériát követő premier között; az LG például az időelőny mellett döntött Snapdragon 835 ellenében, így a G6 már a barcelonai MWC-n is jelen lehetett, viszont a készülékbe a Qualcomm korábbi csúcslapkája, a Snapdragon 821 került.

A Samsung Galaxy S9-es szériája a firmware adatok alapján (G965FXXU0AQI5 és G960FXXU0AQI5) ismét két készüléket jelent majd, feltehetően szintén szoros együttműködésben a Qualcommal. Ha az idei forgatókönyv érvényesül, a Snapdragon 845-ös szettek első szériáját kizárólag a Samsung vetheti be, viszont többször felmerült egy korábbi bemutató lehetősége. Az orosz forrás megerősíti a Snapdragon 845 exkluzivitását, illetve az egy hónappal korábbi premiert, így a Galaxy S9 és feltehetően S9+ már az MWC-n bemutatásra kerülhet.

Azóta történt

Előzmények

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés