Kamerára gyúr az Optimus G

Az LG legújabb bemutatófilmjének főszereplője az Optimus G 13 megapixeles kamerája lett, mely a marketingrészleg állítása szerint a „világ legjobb kameramodul technológiájával” rendelkezik. Az angol felirat kizárólag szuperlatívuszokban beszél az LG Innotek által készített rendkívül kompakt megoldásról, de persze majd a tesztek eldöntik, hogy a dél-koreai gyártó boszorkánykonyhája milyen receptet tudott kidolgozni a fizika törvényeinek leküzdésére. A 13 megapixeles BSI szenzor az 1 / 3,06 hüvelykes mérete miatt mindössze 1,1 mikronos képpontokból épül fel, vagyis az érzékelőfelület mindössze 61,7 százaléka a legtöbb készülékben használt 1,4 mikronos szenzoroknak, melyekhez az utóbbi időben gyakran társul f/2 apertúrájú, azaz igen magas fényerejű optika.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Optimus G – a csúcsragadozó

    Négymagos Snapdragon Krait processzorral, 4G LTE hálózati támogatással és 4,7 hüvelykes True HD IPS kijelzővel érkezik az LG idei csúcsmobilja.

  • Mobilos kamerák egymás ellen

    Összeszedtük a jelenlegi mezőny legismertebb és legjobb kamerás okostelefonjait, hogy összemérjük produkcióikat. Óriásteszt következik.

  • LG Optimus L5 - nem épp optimális

    Az új Optimus család középső tagja is eljutott hozzánk, amely kellemes külsővel, elég magas árral és gyenge kijelzővel igyekszik vonzó lenni.

  • LG Optimus 4X HD - méltó kihívó

    Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.

Hirdetés