Kameracentrikus kiadást kap az Oppo A59

A második legnagyobb kínai gyártó ismét egy szelfi-képességekre kihegyezett készülékkel készül, hasonlóan az Oppo F1-hez. A kínai Hírközlési Hatóság által engedélyezett új eszköz valahol az Oppo F1s és az általunk is megelégedéssel vizsgált F1 Plus között kíván elhelyezkedni, a kameraképességek terén viszont megegyeznek. Lényegében egy F1s több rendszermemóriával, vagy egy A59 kisebb akkumulátorral, de jobb előlapi kameramodullal, esetleg egy kicsit nagyobbacska F1 Plus gyengébb vason, szintén kisebb teleppel.


Oppo A59s

Az A59-cel nagyjából teljesen azonosnak tűnő eszköz szintén 5,5 hüvelykes HD felbontású IPS LCD kijelzőt foglal magába, a méretei megegyeznek az elődmodellével, tehát 154,5 x 76 x 7,3 millimétert kell átfogni 160 grammos tömeggel egyensúlyozva. A hardver plusz egy gigabájt RAM-mal módosul az A59-hez képest, így a nyolc, egyenként 1,5 GHz-re skálázott magot tartalmazó (vélhetően MT6750-es) chipsethez már 4 GB rendszermemória és 32 GB bővíthető tárhely jár.


Oppo A59

Úgy tűnik, a gyártó nehezen engedi el az Android 5.1-es rendszert, így még idén is a Lollipopot találjuk a készülékein. Cserébe viszont az új modell is megkapja a 16 megapixeles, f/2.0 apertúrájú előlapi modult, a hátsó pedig 13 megapixellel járul hozzá a képalkotáshoz. Az A59s valószínűleg szintén rendelkezni fog Home gombba integrált ujjlenyomat-olvasóval, az akkumulátorkapacitás pedig 2980 mAh-nál tetőzött.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés