Június 28-án leleplez a HTC egy új telefont

Ráadásul csúcsmobilt, ami nagyban merít a cég AR és VR tapasztalataiból, s várhatóan integrálódik majd a HTC Viveverse nevű új metaverzum platformjába.

Hirdetés

Négy éve, hogy utoljára csúcsmobilt mutatott be a HTC, az U12+ utódai csak a blokklánc-fókuszú Exodus 1 és Exodus 2 voltak, de ezek is az U12+ alapjaira épültek. A tajvani márka idén már korábban bejelentette, hogy újra nagy dobásra készülnek, aztán jöttek a hírek, hogy késik a termék. A bemutató dátuma immáron hivatalos, június 28-án tart majd online közvetítést a HTC, ahol leleplezik az új mobilt, ami osztozni fog a Vive Flow VR headset által használt technológiákon, elvileg hibátlanul integrálódik majd a szemüvegekhez.

Ami továbbra is kérdéses, hogy milyen mobilplatform köré építi a cég a telefont (Snapdragon 8 Gen 1 vagy 8+ Gen 1), ahogy az árazás is ismeretlen. Az ázsiai piacon állítólag három szolgáltatóval (Chunghwa Telecom, FarEasTone, Taiwan Mobile) már megállapodott a HTC az értékesítés kapcsán, viszont vannak olyan értesülések, melyek szerint a nyugati piacot nem éri el a telefon, ha nem bizonyul elég sikeresnek az otthoni vásárlók előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés