Július 11-én várható a Nubia Red Magic 7S-ek bemutatása

Ahogy az előző években, úgy 2022-ben is év közepén érkezik az aktuális generáció frissített, ráncfelvarrott változata.

Július 11-én debütál a ZTE-hez tartozó, mobiljátékokra fókuszáló Nubia márka legújabb készüléke, a Red Magic 7S és a 7S Pro. A TENAA már hitelesítette is a mobilokat, a gyártó pedig úgy döntött, képeken megmutatja a dizájnt a hivatalos bemutató előtt. A TENAA adatbázisának adatai alapján az egyetlen különbség az év elején már piacra dobott Red Magic 7 és a 7S telefonok között a rendszerchip cseréje lesz, a méret és a hardver többi jellemzője marad.

Az előlapi kamera a kijelzőbe integrálva kapott helyet, a kereten a nyomásérzékeny triggerek is maradtak.Az előlapi kamera a kijelzőbe integrálva kapott helyet, a kereten a nyomásérzékeny triggerek is maradtak.Az előlapi kamera a kijelzőbe integrálva kapott helyet, a kereten a nyomásérzékeny triggerek is maradtak.Az előlapi kamera a kijelzőbe integrálva kapott helyet, a kereten a nyomásérzékeny triggerek is maradtak. Az előlapi kamera a kijelzőbe integrálva kapott helyet, a kereten a nyomásérzékeny triggerek is maradtak. (forrás: Weibo) [+]

Ami biztos: a Red Magic 7S-ben 4500 milliamperórás akkumulátor és 64 megapixeles főkamera lesz, míg a 7S Pro nagyobb kijelzővel és nagyobb akkumulátorral (5000 mAh) készül. A megjelenítő a Pro esetén 6,8 hüvelyk átmérőjű OLED panel lesz, RAM-ból a maximum 18 GB lehet, a beépített tárhelyet pedig akár 1 TB-ig is fel lehet majd tornázni. A képek alapján a 7S-szériában lehet majd fehér hátlappal szerelt modellre is számítani, ami utoljára tavaly, a 6S Pro esetén volt elérhető. A hátlapon egy átlátszó rész is helyt kap, melyen keresztül az RGB fényekkel megvilágított ventillátorra nézhet rá, aki akar.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés