Hirdetés

Jövőre érkezik az Xperia E2

Az újságok szalagcímeiért küzdő méregdrága „csúcsragadozók” mellett a Sony természetesen az eladások gerincét jelentő középső és alsó szegmensben is jelen van megoldásaival. A gyengébb komponensekből építkező olcsó mobilok felszereltsége a kiélezett piaci versenynek köszönhetően folyamatosan fejlődik ugyan, ám a vásárlók minden esetben kompromisszumot kell, hogy kössenek. Az EMSOne értesülései szerint a jövőre érkező Xperia E2 az LTE modemével a lehető legfürgébb adatelérés kielégítésére született, ám emellett csupán egy alapmodell lesz. A beszámoló szerint a frissített modell elődjéhez hasonlóan csupán 320 x 480 képpontos kijelzővel érkezik, melyhez az Android 4.4. KitKat rendszer alacsony erőforrásigényének köszönhetően alacsony számítási teljesítményű processzor tartozik majd. Az Xperia E2 külső vonásaiban sem sokban különbözik majd az alant látható kétkártyás elődjétől, ám ami ennél talán fontosabb, hogy a 4G száguldás ellenére drágább sem lesz annál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához

    A japán gyártó az elmúlt pár évben nem feltétlenül kamatoztatta a képalkotással kapcsolatos teljes tudását mobiljaiban. Most is inkább elméletben teszik meg.

  • Xperia ZR – Android 4.2.2 alapokon

    Az Xperia Z és ZL után a ZR számára is elérhetővé vált a Jelly Bean platform számos javítással kecsegtető frissítése.

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

  • Sony Xperia E - drága-e vagy?

    A japán gyártó újdonsága a specifikáció és a képességek alapján egy belépő szintű mobilt sejtet, ám egy kissé vastagon fogott a ceruza az árcédulán.

Hirdetés