Jövő héten húz lapot az Oppo a Find X5-re

Kár, hogy a csúcskiadás nem érkezik Európába. Állítólag.

Remek belépő volt a Find X5 Pro az Oppótól a hazai csúcskategóriás piacra különleges kivitelével, erős kameraszettjével és összeszedett szoftverével. Hiába volt ismeretlen viszont a márkanév, olyan árcédulát aggattak rá, mintha almás vagy Samsung telefon lett volna, és talán emiatt sem fogyott olyan jól a mobil a nyugati pénztáraknál, ahogy azt a OnePlusszal összebútorozó márka remélte. A folytatás azért készül, ám egybefüggő értesülések szerint nem látogat külföldre: a Find X6 Pro március 21-én, azaz jövő hét kedden lesz hivatalos Kínában.


[+]

Nem egyedül érkezik a Snapdragon 8 Gen 2-vel várt telefon: elkíséri majd a sima Find X6 a hasonlóan erős MediaTek Dimensity 9200 chippel, és nem egészen világos, hogy ez utóbbinak lesz-e nemzetközi karrierje, illetve ez a modell látható-e a kedvcsináló poszteren, vagy a Pro. Az utóbbi mindenesetre 50 megapixeles normál, ultraszéles és zoomkamerát kaphat 3D ToF egységgel megspékelve, míg a túloldalon 32 megapixeles kameracseppet, 6,82"-es és 120 Hz-es OLED panelbe bújva. A dizájn mindig fontos volt az Oppo számára és kerámiaréteg helyett idén a műbőr textúra lehet hangsúlyos, legalábbis a képen látott kiszerelés esetében.


[+]

Hivatalos végül az Oppo Pad 2 érkezése is szintén kedden: a gyártó második generációs táblagépe kevés kávát hagy a 11"-es IPS panel körül, amit 8360 mAh-s telep lát majd el energiával, ha hihetünk az internet különféle forrásainak. Vásárolható lesz mellé passzoló billentyűzet és stylus is, arról pedig, hogy a produktivitás és a kikapcsolódás felhőtlen legyen, a Snapdragon 888 gondoskodhat. A március 21-ei bemutatón várhatóan csak a kínai megjelenés és árazás kerül szóba, az Oppo a nemzetközi csatornákon egyelőre a Find N2 Flipet promózza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés