Jövő héten érkezhet az „Xperia Z4 Compact”

Nem lehet azt mondani, hogy a Sony ritkán állna elő új modellekkel, a Z2 generáció után ugyanis egy évvel már a Z4 készülékek idejét éljük, az év végén pedig akár a Z5 család is megérkezhet. A Z4 család első tagja táblagép formájában, az MWC-n került bemutatásra, majd jött az Xperia Z4 premierje Japánban, korlátozott megjelenéssel, jövő héten pedig ismét a szigetországban startolhat el a friss generáció egy újabb tagja, méghozzá a Z4 Compact.

A Z4 után a Sony Xperia Z4 Compact is bemutatkozhat
[+]

A mobiltelefon.ru szúrta ki a japán DoCoMo adatbázisában az Xperia Z4 Compact (SO-04G) nevet, ami már jövő héten bemutatkozhat Ázsiában, alighanem csak apróbb változtatásokkal a Z3 Compacthoz képest. A specifikáció egyelőre kérdéses, mindenesetre a Z4 és a Z4 Tablet után a Snapdragon 810-es SoC nem lenne meglepetés, és akkor már a HD felbontás növekedése Full HD-ra sem, ez persze csak spekuláció a részünkről. Ha a fenti pletykák igazak, jövő héten minden kiderül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Sony Xperia Z4 Tablet - a maximalista

    A japánok ultravékony táblagépe minden földi jóval meg lett áldva az IP68-as védelemtől kezdve a QHD-s kijelzőn át Bluetooth billentyűzetig, az árazás viszont nagyon erős lett.

Előzmények

Hirdetés