Jöhet még egy Redmi?

Nem? Azért bejelentette a brand a Redmi 10 Prime-ot, felturbózott teleppel.

Hirdetés

5G modem nincs, ám ígéretes kameraszett akad a jól árazott Redmi 10-en, hiszen 50 megapixeles a hátlapi főegység, amihez 8 megapixeles ultraszéles, 2-2 megapixeles makró és mélységszenzor, illetve 8 megapixeles szelfiegység dukál. Szó szerint megismétli ezeket a tulajdonságokat az Indiában debütált Redmi 10 Prime, amely a 90 Hz-es FHD+ IPS panelt és a nyolcmagos MediaTek Helio G88 chipet is megtartja. Miért akkor a prímás utótag?


[+]

Nos, a sztereó hangszóróval és bővíthető dual nanoSIM foglalattal szerelt ketyerét a Redmi szerint gyakrabban nyomogatják majd Indiában, mint másutt, így a sima 10-es 5000 mAh-s telepére rádobtak még 20% kapacitást – aki nem szeretne utána számolni, ez összesen 6000 mAh-t jelent. Maradt különben a Type-C port és a 18 wattos gyorstöltés, ami pedig a helyi indulóárat illeti, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóval a Redmi 10 Prime 12 500 rúpián nyit, ami kereken 50 ezer forintnak felel meg, és ez főleg a kameraszett szemszögéből remek ár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Előzmények

  • Leleplezték a Redmi 10-et

    A Xiaomi ezúttal is sokat ad az 50 ezer forintos kategóriában: 90 Hz-es képfrissítés, Full HD kijelző, Helio G88, 50 megapixeles főkamera, méretes akksi, gyorstöltés.

  • Redmi Note 10 5G - 5G-járat fapadon

    70 ezer forintért kínálja a legfejlettebb mobiladat-képességeket az új Redmi, extraként említhetjük a 90 Hz-es kijelzőt, néhány szempontból viszont kevesebbet szériatársainál.

  • 5G-s modell érkezett a Redmi Note 10 szériába

    A Redmi Note 10 5G hivatalosan is elérhető Magyarországon, ráadásul extra kijelzőgaranciával és Mi Band 5 aktivitásmérővel.

  • Redmi Note 10S - egy a sok közül

    A Redmi Note 10S egészen konkrétan a Redmi Note 10, csak lecserélték a lapkakészletet, kapott egy magasabb felbontású főkamerát és NFC-t. Meg vegy vastagabb árcetlit.

Hirdetés