Jöhet még LG csúcstelefon idén

Az LG a közelmúltban leplezte le legújabb csúcsmodelljét, a G4-et, ám a hírek szerint ez még nem minden, hiszen lázasan fejleszti következő termékét a vállalat. A Focus Taiwan beszámolója szerint az egyik belső ember biztos abban, hogy az idei év második félévében még egy zászlóshajó napvilágot lát majd. Ha jól belegondolunk, akkor a kijelentés nem állhat messze a valóságtól, hiszen korábban pont Cho Hun-Ho, az LG vezérigazgatója nyilatkozta azt, hogy lesz még olyan modell, ami a G-sorozat felett áll majd.

LG G Pro 2
[+] LG G Pro 2

A nyilatkozatokból arra lehet következtetni, hogy a második félévben bemutatkozik majd a fenti képen látható G Pro 2 örököse. A Focus Taiwan szerint még egyáltalán nincs véglegesítve a felső kategóriás eszköz hardvere, ám egyáltalán nem lenne meglepő, ha egy érintőceruzával ellátott készüléket dobna piacra a dél-koreai vállalat, ami majd a Samsung Galaxy Note 5 méltó ellenfele lehet. A debütálás pontos időpontjáról még nem esett szó, a piacra kerülés valamikor szeptember-október környékén várható..

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG Aka - a szem a lélek drága tükre

    A dél-koreai gyártó mobilja nem a HD kijelző vagy a Snapdragon 400 chipset, hanem az állandóan minket néző virtuális szempár és a magas ár miatt lesz emlékezetes.

  • LG Spirit 4G LTE - görbe árnykép

    Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.

  • LG G Pro 2 - G, mint gigantikus

    Az LG fogta tudása legjavát és belepakolta egy jókora készülékházba, így megszületett a G Pro 2, amelyet a G2 fölé pozícionáltak.

Hirdetés