Jobb üzemidőt ígér a Gear S3 frissítés

Hirdetés

A Samsung által felügyelt Tizen a tévék és a mobilok mellett többek között az okosórák között fellelhető operációs rendszer, melynek 3.0-s főverziója néhány hete érkezett meg a Gear S3 variációkra, a felhasználók szerint nem hibamentesen. Többen is arról számoltak be, hogy a generációs frissítést követően jelentősen nőtt az óra készenléti fogyasztása, magyarán gyakrabban kell töltőre helyezni a ketyerét a korábbiaknál.


Gyakran kellett a Gear S3-at töltőre helyezni a Tizen 3.0-s frissítés után, a javítócsomag orvosolhatja ezt a bakit [+]

A Samsung szoftverfejlesztői ránéztek a dologra, és Kanadában bukkant fel először az a 20,72 megabájtos javítócsomag, amely elvileg ezt a hibát orvosolja. Ha visszaáll a 2-3 napos üzemidő, a Tizen 3.0 mindenképpen beváltja a hozzá fűzött reményeket, többek között új lünetta funkciókat és widgeteket kínálva. A Gear Sport már eleve Tizen 3.0-val startolt el, a rendszer felépítésről itt írtunk részletesebben.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Gear Fit 2 Pro - bírja a nyomást

    A Samsung fitneszkarkötője lényegében tökéletesen megegyezik a tavalyi alapmodellel, csak bírja a vizet és lehet kapni vagány piros-fekete kombinációban.

  • Samsung Gear Sport - új körrekord

    Radikális változások helyett a Gear Sport olyan apró előrelépéseket hoz, mint az 5 ATM minősítés az úszáshoz és a hölgyeknek kedvezőbb, karcsúbb kialakítás.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

Hirdetés