A Galaxy A53-ra és A54-re is elérhető a Camera Assistant

Eddig csak a Galaxy S és Galaxy Z modellekre volt elérhető a program.

A Galaxy Store-on keresztül letölthető lett a Samsung Galaxy A53-ra és Galaxy A54-re is a Camera Assistant nevű applikáció, mely a dél-koreai cég gyári kameraalkalmazásában tesz lehetővé még részletesebb beállításokat, illetve személyre szabható opciókat. Korábban írtunk a Galaxy S23 Ultra és a One UI 6-os frissítés kapcsán is a programról, viszont ez eddig csak a Galaxy S-széria és Galaxy Z-széria telefonjain volt elérhető.

Képek a Camera Assistant programrólKépek a Camera Assistant programrólKépek a Camera Assistant programrólKépek a Camera Assistant programrólKépek a Camera Assistant programról Képek a Camera Assistant programról (forrás: Galaxy Store) [+]

Telepítve az asszisztenst olyan beállítási lehetőségek nyílnak meg a felhasználó előtt, amivel például a nagy felbontású főkamerával veszteségmentes 2x nagyításhoz gyorsgombot helyezhet el, kikapcsolhatja az automatikus HDR-t, igényeihez mérten beállíthatja, hány fotót készítsen a mobil gyorskioldóval és a képek elkészülte között hány másodperc teljen el. Kikapcsolható a képek túlélesítése, van bekapcsolható automata torzításkorrekció, digitális zoom felskálázása, illetve olyan extra is, amivel a telefon a kép tárgyához és a környezeti fényekhez igazítva automatikusan beállítja a szerinte legjobb lencsét, záridőt és módot.

One UI 6-os rendszert futtató Galaxy A53-ra és Galaxy A54-re telepíthető a program a Galaxy Store-ból itt, mely angol, francia, koreai és kínai nyelven tud jelenleg.

Előzmények

Hirdetés