Itthonról is beszerezhető a limitált kiadású Xiaomi 12T Pro

A Xiaomi hivatalos oldaláról továbbra is csak néhány országban rendelhetünk, de van hivatalos viszonteladó partner, aki ide is szíveskedik kiszállítani.

Daniel Arsham kortárs amerikai szobrász-művész gondolta újra a Xiaomi 12T Pro megjelenését, aminek eredménye egy nagyon különleges szett egyedi csomagolással, színben harmonizáló kiegészítőkkel (120W töltőfej és Type-C kábel) és rendszertémával. A jövőtörténet és fiktív régészet koncepcióját vizualizáló művész patinás márványmintát és rézintarziákat álmodott a Xiaomi készülékéhez, ami az olvasóink hozzászólásai alapján itthon is sokak tetszését elnyerte.

Viszont a Xiaomi hivatalos honlapjáról kizárólag Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban érhető el a 12/256 GB-os memóriacsomaggal szerelt különleges modell mindössze 2000 darab erejéig. Az Arsham-kiadáshoz ugyanakkor a highsnobiety.com oldaláról is hozzá lehet jutni, ők pedig gond nélkül szállítanak Magyarországra, igaz, az ingyenes kiszállítást bukjuk, mivel tetszőleges hazai cím megadása után egy 15 eurós tétel mint kezelési és szállítási költség adódik a 899 eurós számla végéhez. Az előrendelés tegnap óta él, a termék pedig december közepén érkezik meg ténylegesen.

Előzmények

Hirdetés