Limitált különkiadást kap a Xiaomi 12T Pro

Daniel Arsham kortárs amerikai szobrász-művész gondolta újra a Xiaomi 12T Pro küllemét és csomagolását.

Úgyis a képek a lényegesek, szóval rövidre fogjuk: a Xiaomi együttműködést kötött Daniel Arsham amerikai művészemberrel, aki kortárs alkotó, művészetében pedig a jövőtörténet és a fiktív régészet fogalmával játszik, alkotásai leginkább kortárs tárgyak és építészet megkövesedett változatait mutatják meg Arsham víziójából. A 12/256 GB-os Xiaomi 12T Pro is ezek egyike lett, hardveresen semmi sem változott az általunk is tesztelt modellhez képest, csak a készülék színe, a hátlap mintája és a csomagolás más kicsit.

Így néz ki a Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition.
Így néz ki a Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition. (forrás: Mi.com) [+]

A keret és a hátlap zöld színű, márványszerű mintával és réz színű berakásokkal, így attól függően változik a hátlap mintája, hogy milyen szögben esik fény a készülékre. A csomagolás is ezt idézi meg, van egy extra doboz és zöld színre festették a töltőt és a kábelt is.

Kétezer darab készül a limitált modellből és a Xiaomi 899 eurós áron szeretné Európa-szerte értékesíteni. December 5-től lehet előrendelni a készüléket a mi.com és a highsnobiety.com oldalakról, december 16-tól pedig a fennmaradó készletet is értékesíti gyártó weboldalán keresztül, illetve a Berlinben két napra megnyíló pop-up boltban. Rossz hír lehet ugyanakkor azoknak, akik itthonról vágynának egy ilyen készülékre, hogy a gyártó csak Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban szállítja ki a weboldalán megrendelt darabokat.

A doboz és tartozékai.
A doboz és tartozékai. (forrás: GSMArena) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés