Megérkezett a ZTE Axon 40 Pro is

A ZTE Axon 40 Ultra után a 40 Pro is befutott az európai piacra.

A ZTE Axon 40 széria Pro modellje is elérhetővé vált tegnaptól az európai piacon a gyártó hivatalos webshopjában, ahol 8/128 GB-os és 12/256 GB-os verzióban választható fekete vagy kék színben. A 6,67 hüvelykes, 144 Hz-es, FHD+ AMOLED panellel szerelt, erősen képernyődomináns készülék, az Ultrával ellentétben hagyományos szelfikamerát kapott 16 megapixeles felbontással, az ujjlenyomat-olvasó viszont maradt a panelben.

Európában a kék és a fekete verzió közül választhatunk.
Európában a kék és a fekete verzió közül választhatunk. [+]

A lóerőt a Snapdragon 870-es szett biztosítja, ezzel együtt 5G, WiFi 6 és NFC is rendelkezésre áll. A kamerarendszer biztosan kínál egy 8 megapixeles ultraszéles egységet, egy 2 megapixeles makró szenzort és egy mélységélességet definiáló egységet, a főkamera felbontása viszont kérdéses. A hivatalos sajtóközleményben 100 megapixeles szenzor szerepel, a nemzetközi termékoldalon viszont 108 megapixel van feltüntetve a specifikációban és a leírásban is.


[+]

A többi adat stimmelni látszik (DTS:X Ultra sztereó hangszórók, UFS 3.1-es tárhely, 3.1-es szabványú Type-C OTG-vel, 5000 milliamperórás akkumulátor 65 wattos gyorstöltéssel, MyOS 12 Android 12 alapon), az ára pedig 499 és 599 euró a tárhely és rendszermemória függvényében. A készülék a gyártó hivatalos európai oldalán vásárolható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés