Ismét rajtvonalhoz áll a Honor X40 GT

A Racing Edition első ránézésre nem sokban különbözik az alapmodelltől, a specifikáció pedig egyelőre hiányos, de csak csütörtökig kell várni a részletekre.

Újra rajvonalhoz állítja a Honor az X40 GT-t, méghozzá Racing Edition kiadásban, ami az egyetlen, cserébe hivatalos előzetes alapján csak színben tér el a tavaly októberben bemutatott alapmodelltől, illetve az JD.com adatlapja magasabb RAM/tárhely opciót ír, ami 512 GB rakteret jelent majd a 12 GB rendszermemória mellett. Egyelőre ennyit tudunk.

Meg persze azt, hogy tuningolt változat két nap múlva mutatkozik be Kínában. Emlékeztetőül, az X40 GT Snapdragon 888-cal dolgozik, a 6,81 hüvelykes, FHD+ LCD panel 144 Hz-es képfrissítést kínál, a hatalmas kamerarárcsán pedig egy 50 megapixeles kamera árválkodik két, 2 megapixeles segédszenzor és egy Matrix AI Vision Camera felirat társaságában, ami ezúttal a gyorsítócsíkra kerül. Egyelőre nem tudjuk, mi változik majd a Racing Edition-séggel, a 3,5 milliméteres jacknek azért örülnénk, ha maradna, úgyszintén a 66 wattos gyorstöltésnek, de a 4800 mAh-s telepnél azért biztosan elférne kicsit nagyobb is a méretes készülékben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés