500 dollár alatt érkezik a OnePlus Nord

Ezzel még mindig drágább lesz, mit a korai OnePlus csúcsmobilok, ám a felső-középkategóriás modell várhatóan 5G képességekkel és több kamerával mutatkozik be.

Hirdetés

Többrészes dokumentumfilmben igyekszik a OnePlus a középkategóriába szánt Nord vonal iránti érdeklődést növelni, és az első epizódból kiderül, hogy az első ilyen készüléket – amelynek hivatalos neve még nincs – 500 dollár, azaz 157 ezer forint alatt lehet majd beszerezni.

A OnePlus Nord prototípusa hátulról
A OnePlus Nord prototípusa hátulról

Ez még mindig drágább, mint az első OnePlus csúcsmobilok voltak, persze jóval olcsóbb a 8-as szériánál, és várhatóan nem fog spórolni a kijelzővel (FHD+ AMOLED 90 Hz-en), a kamerákkal (legalább három egység hátul) és az adatkommunikációval (Snapdragon 765G SoC és 5G modem a tippek között).

A prototípus elölről
A prototípus elölről [+]

A videószösszenet egy prototípust is megmutat, amely eléggé prototípus jellegű kinézetre, a végleges potenciálisan esztétikusabb formát kap hátul. A kameralukas kivitel mindenesetre valószínű a túloldalon, és aki nem bírja ki a bemutatóig, a még nem is létező terméket akár előrendelheti, amennyiben az első száz jelentkező között van. A OnePlus a Nord szériát várhatóan Magyarországra is kiszállítja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés