IP alapokon a 104

Lezárult az Országos Mentőszolgálat hívásfogadó központjainak informatikai és telekommunikációs modernizálása. A rendkívüli rendelkezésre állási szintet megkövetelő rendszer IP hálózati alapját a D-Link szállította. A tesztidőszak alatt egyetlen hibajelzés sem érzett a hálózatról.

Hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat év elején döntött 25 vidéki, egy fővárosi és egy tartalék hívásfogadó központjának felújításáról. A cél egy olyan magas rendelkezésre állású, hiba nélkül üzemelő rendszer kiépítése volt, melyben nem veszhet el egyetlen 104-es számon kezdeményezett hívás sem.

„Az elmúlt egy évben nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy a nagyvállalati és a közigazgatási szegmens megismerje menedzselhető kapcsolóinkat és tűzfal megoldásainkat. Az Országos Mentőszolgálat megelégedettsége újabb igazolása annak, hogy ma már a D-Link is képes a legnagyobb IP hálózatok szállítására.” – fogalmazta meg a projekt jelentőségét Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője.

„A teljes rendszer telepítése után az ügyfél úgy gondolja és tapasztalatok is azt mutatják, hogy a telepített rendszer összes eleme megfelelően működik. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az üzemeltetésből fakadó hibajelzés nem érkezett.” – mondta Csesznegi Richárd, a Siemens munkatársa.

Előzmények

Hirdetés