Ingyenes Telmap szoftver tesztelőknek

A fejlesztés alatt álló, egyszerű kezelőfelülettel rendelkező, hangos navigációval is kecsegtető Telmap Navigator Java, BlackBerry, Windows Mobile és Symbian alapú készülékek számára is elérhetővé válhat, méghozzá számos különféle nézetet, gazdag POI katalógust, valósidejű közlekedési információkat és gyalogos valamint autós útvonaltervezést is kínálva.

A Java kompatibilitás révén a navigációs szoftver szinte bármilyen készüléken használható lehet, ráadásul aki hajlandó tesztelőként segíteni a fejlesztést, az ingyen juthat hozzá a végleges változathoz is. A gyártó jelenleg Dél-Afrika, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada, Németország, Olaszország és Spanyolország lakói közül keres BlackBerry 8900, 9000 Bold, Sony Ericsson C702, C905, G705, W715, W760 és Z780 készülékkel rendelkező jelentkezőket, valamint Windows Mobile és Symbian tulajdonosokat, de később más régiókra és modellekre is kiterjedhet a tesztüzem.

Az egyszerű használatot biztosító felület billentyűzet és navigációs gombokkal egyaránt vezérelhet. A csillag és kettőskereszt gombok a megjelenített térkép nagyítására illetve kicsinyítésére szolgálnak, míg a nyilakkal és a számgombokkal a megjelenített képen lehet vándorolni. A szoftver használata a térképek letöltése miatt folyamatos adatátvitelt igényel, így külföldi használat során, illetve korlátlan adatcsomaggal nem rendelkezők számára egyelőre nem jelent előnyös alternatívát. További részletek a Telemap oldalán, illetve a teszteléshez kapcsolódó oldalon találhatóak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés