Nemsokára iPhone-ra is elérhető lesz az iGO navigációs szoftver

Hirdetés

Teljesült egy régi óhaj: a Nav N Go elkészítette az iGO navigációs szoftver iPhona-ra optimalizált változatát. Egyelőre még kissé foghíjasak az információk, mivel az App Store-on jelenleg hiába keressünk az alkalmazást. A Nav N Go nem is óhajtott találgatásokba bocsátkozni azügyben, hogy mikor lesz elérhető a program, mivel nem elsősorban rajtuk múlik.

Hamarosan érkezik!
Hamarosan érkezik!

Azt is megtudtuk, hogy az iPhone-ra készült iGO szoftver a nemrég bemutatott iGO amigo alapjaira épül, tehát nem az iGO8 került átszabásra. Ez azt jelenti, hogy egy valamelyest látványosabb, de funkcionálisan egyszerűbb és könnyebben kezelhető alkalmazáshoz jutnak majd azok, akik - a térkép miatt megközelítőleg 1 gigabájtos - szoftver letöltésére vállalkoznak.

A program ára még nem ismert, de az biztosnak látszik, hogy a hazai iPhone felhasználók navigációs gondjait az iGO fogja megoldani, hiszen a magyar térképadatbázis szempontjából messze a többi alternatíva előtt jár. Ám a Nav N Go természetesen abban is bízik, hogy az iGO-t nem csak itthoni vásárlók fogják választani, az iPhone 3.0-val lehetővé vált turn-by-turn navigációra már több nagy cég is ráharapott (TomTom, Navigon), így éles versenyre van kilátás.

A további információkig mutatunk egy videót a szoftverről:

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés