Hirdetés

De jól néz ki a Moto G75 kékben!

A szolid fekete változat is lebukott. Nem lesz gond a kamerával és a tapadással.

Mindig akad egy vagy több jó ajánlat a Motorola Moto G sorozatában, a 7-es széria pedig komolyabb felszereltséget szokott kínálni megengedhető áron, persze az Edge família alatt maradva.


(forrás: 91mobiles) [+]

A következő nagy dobás a Moto G75 lesz, és már záporoznak is a friss renderképek a 6,8"-es FHD+ panellel szerelt készülékről, melyek a specifikációról is árulkodnak.

Hirdetés

(forrás: 91mobiles) [+]

Leolvasható így a katonai szintű védelem, ami alighanem néhány MIL-STD-810H teszt teljesítését jelenti, de megvan az IP68 minősítés is a por és a víz kívül tartására. A jó hangminőségből Dolby Atmos támogatás veszi ki a részét, a hangszóró alighanem sztereó elrendezést kap.

(forrás: 91mobiles) [+]

Hátul három optikát (vagy kettőt és egy szenzort), illetve LED villanót lehet felfedezni – a főkamera 50 megapixeles Sony Lytia LYT600 lesz optikai képstabilizálással, amely éjjel-nappal remekelhet, a másik egység jó eséllyel ultraszéles feladatokat lát majd el.


(forrás: 91mobiles) [+]

A jó erőben is takarékos Snapdragon teljesítmény felirat azt is előrevetíti, hogy valamelyik Qualcomm lapka tevékenykedik majd a szemrevaló és a műbőr borítással biztosan remekül tapadó óriáskészülék belsejében, és ha a múlt alapján megengedhetünk némi jóslást a jövőt illetően, alighanem remek lesz az ár/érték arány most is.

Előzmények

Hirdetés