Ezek az első képek arról, hogy nézhet ki a Huawei P70

A hátlapot, a kameraszigetet alkotó elemet és a kijelző védőüvegét is sikerült lefotózni.

Egyelőre nincs megbízható információ arról, hogy a Huawei P70-es okostelefonok mikor debütálnak, és lesz-e belőlük globális változat, vagy a Mate 60-as modellekhez hasonlóan már csak a kínai belső piacon kerülnek forgalomba. A GSMArena információi szerint összesen négy P70-es készül, egy alapmodell, egy Pro, egy Pro+ és egy Art változat. Ez volt egyébként a Huawei P60 esetén is a kínai felhozatal, de a globális piacra már csak a Pro változatot hozta el a cég.

A hátlap mellett a telefonhoz készült tokokról is vannak fotók, a dizájn egybevágA hátlap mellett a telefonhoz készült tokokról is vannak fotók, a dizájn egybevág A hátlap mellett a telefonhoz készült tokokról is vannak fotók, a dizájn egybevág (forrás: GSMArena) [+]

A Weibón keresztül szivárogtak ki fotók arról, hogy nézhet ki a telefon. A hátlap állítólag matt üveget kap, a kamerasziget pedig fényes üvegből kerül kialakakításra. A kameraszenzorokat háromszög alakban helyezik el, legfelülre kerülhet az ultraszéles modul, alulra a periszkópos teleobjektív, a változtatható apertúrájú főkamera pedig a legnagyobb körbe. A kameraszigeten belül lézeres autofókusz is helyet kap még.

A Pro és az Art változatok kaphatják a komolyabb kamerahardvert
A Pro és az Art változatok kaphatják a komolyabb kamerahardvert (forrás: Notebook Check) [+]

Az eddigi információk alapján a P70 és a P70 Pro 50 megapixeles OmniVision OV50H (1/1,3”) szenzort kaphat, míg a Pro+ és az Art változat ugyanekkora felbontással dolgozó Sony IMX989 (1”) érzékelőt. Az előlapi kamera tekintetében, ahogy a 88 wattos vezetékes töltésben sem lesz eltérés. A P70-es telefonok állítólag a Kirin 9010-es SoC-t használják majd, erre egyelőre nincs bizonyíték.

A mind a négy oldalán ívelt üveg nem újdonság, a P60 Pro is már ilyennel volt szerelve
A mind a négy oldalán ívelt üveg nem újdonság, a P60 Pro is már ilyennel volt szerelve (forrás: Notebook Check) [+]

Van viszont még egy fotó a kijelzőt védő üvegről. A képernyőméretek eltérők lesznek az alapmodell (6,58” LTPO OLED) és a maradék három modell között (6,76” LTPO OLED), és míg az alapmodell sík panelt kaphat, addig a drágább változatok mind a négy szélükön ívelt megjelenítővel dolgozhatnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés