Így (nem) fog kinézni a Microsoft Band 3

A Microsoft úgy döntött, hogy a Band szériával fémjelzett aktivitásmérő karperecek fejlesztését és gyártását leállítják, erről tettek bejelentést is a közelmúltban. Nem jó hír, hiszen bár az első generáció külső adottságai nem voltak túl megnyerőek, az eszköz működése nagyon jó volt, és mindhárom nagy platformmal együtt tudott működni. Mindazonáltal a cég úgy érezte, a telített, főleg a Bandnél kedvezőbb árú kütyük által dominált piacon a jelenlegi formájában nincs helye a szériának, pedig a legújabb változat több érdekességet is rejtett volna magában.

Akárhonnan nézzük, nagyon hasonlít az elődjére
Akárhonnan nézzük, nagyon hasonlít az elődjére [+]

Ilyen például a manapság nem különösebben népszerű, de bizonyos esetekben hasznos RFID technológia, illetve a vérnyomásmérés és az EKG, ami jóval részletesebb képet ad a szívműködésről, mint egy egyszerű pulzusmérő. A vízállóság mellett így könnyedén elképzelhettük volna a Band 3-at, mint egy úszáshoz vagy egyéb sporttevékenységekhez remekül használható aktivitásmérő.

A csatnál sem eszközöltek volna komoly változtatást
A csatnál sem eszközöltek volna komoly változtatást [+]

A kiszivárgott képek ellenére biztosnak vehetjük a Microsoft döntését, így először és utoljára vessünk egy pillantást a Band 3-ra.

Előzmények

Hirdetés