Így fog kinézni a Nexus 5X és 6P doboza

Már csak néhány nap és a Google megtartja azt a San Francisco-i eseményét, ahol debütálhat az Android 6.0 (Marshmallow), illetve bemutatkozhatnak az idei Nexus mobilok. Ez utóbbiakról már régóta szólnak pletykák, megtudtuk, hogy a nagyobbikat a Huawei, a kisebbiket pedig az LG gyártja,

Így fog kinézni a Nexus 5X és 6P doboza
[+]

A fenti képeken állítólag végleges formájában látható a két doboz, ami árulkodik a készülékek neveiről is. Nexus 6P minden valószínűség szerint 5,7 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelzővel, szimmetrikus alsó és felső kávával, USB Type-C csatlakozóval, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval, valamint előlapi hangszóróval kerül piacra. Hardveresen a Qualcomm Snapdragon 810 lapkakészletet kapja meg, a 32 gigabájtos alapmodell mellett pedig 64 és 128 gigabájtos változatok is lesznek belőle. A Nexus 5X is kap ujjlenyomat-olvasót, de kijelzője 5,2 hüvelykes lesz, a felbontása pedig „csak" 1080 x 1920 pixel lehet.

Azóta történt

  • Sötétben is villoghat a Nexus 6P kamerája

    A bejelentés előtti utolsó napra is maradtak pletykák: a nagyobbik, Huawei által gyártott Nexus készülék állítólag 12,3 megapixeles, kevés fényben is helytálló kameraszenzorral érkezik.

  • Drága lesz Európában a Nexus 5X is

    Az eurózónában körülbelül 480 eurót kell majd kipengetni érte, ami átszámolva 150 ezer forintot tesz ki.

Előzmények

Hirdetés