Egy sor kémfotó árulkodik a „Huawei Nexus 6”-ról

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy idén az LG és a Huawei gyártja az új Nexus referenciamobilokat, mostanság pedig olyan pletykák is szárnya kaptak, hogy egy új Nexus 8 táblagép is érkezhet. A Huawei Nexus 6-ról már eddig is sokat lehetett hallani, kiszivárgott ugyanis a készülék állítólagos 3D-s modellje, specifikációinak egy része, valamint hátlapi ujjlenyomat-olvasója.

Állítólag a Huawei Nexus 6 prototípusa látható a Weibón kiszivárgott képeken Állítólag a Huawei Nexus 6 prototípusa látható a Weibón kiszivárgott képeken
Állítólag a Huawei Nexus 6 prototípusa látható a Weibón kiszivárgott képeken [+]

A Weibón most felbukkant több kémfotó is, amelyek elölről és hátulról is megmutatják az eszközt. A Huawei Ascend Mate7-ből ismerős, ezüst festésű, lekerekített fémház ezúttal is visszaköszön, és az ujjlenyomat-olvasó is a „helyén” van, a Nexus felirat viszont jelzi, hogy nem egy gyártói szoftverrel felszerelt változatról van szó. A hátlap érdekessége a felső fekete sáv, amely a kamerát és a kapcsolódó elemeket rejti. Az előlapon a korábbi híreknek megfelelően két hangszórórács fedezhető fel, remélhetőleg sztereó hangzással.

A fenti képek a Snapdragon 810-es SoC-t és az USB Type-C csatlakozót buktatták le A fenti képek a Snapdragon 810-es SoC-t és az USB Type-C csatlakozót buktatták le
A fenti képek a Snapdragon 810-es SoC-t és az USB Type-C csatlakozót buktatták le [+]

A Weibón bekapcsolt állapotban is lencsevégre kapták a prototípus fázisban lévő új Nexus 6-ot. Ez alapján kiderül, hogy a képeken lévő eszköz Snapdragon 810-es SoC-t rejt (korábban pletykáltak már a jövőre elstartoló 820-asról) 3 GB DDR4 RAM és 64 GB-os belső tároló kíséretében. Ez utóbbi a nagyobbik tárhellyel felszerelt változat tulajdonsága lehet. A mellette lévő kémfotó azt is megerősíteni látszik, hogy a Huawei Nexus 6 szimmetrikus USB-C csatlakozóval érkezik. Az új Google referenciamodellek valamikor ősszel, a végleges Android 6.0 Marshmallow főverzióval együtt startolnak el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés