Idén is erős lesz a Realme Q szériája

A Q2i Kínában már belépő árszinten is képes volt egy 5G-s szettet felmutatni, a sorozat többi tagja pedig adott árszinten kiemelkedő specifikációval támadott.

A Realme büszkén jelentette be, hogy a tavaly októberben bemutatott Q2 széria hat hónap alatt elérte az 1 millió példányszámos eladást és hamarosan érkezik a Q3 sorozat. A Q2 5G nem véletlenül volt sikeres, egyre több visszafogott árazású készülék tud felmutatni prémium megoldásokat. Tény, hogy mire hozzánk elérnek ezek a termékek Kínából, jelentősen megnő az összeg az árcetlin, de a feltörekvő gyártók egyre többet kínálnak egyre észszerűbb áron, aminek valamivel később az itthon elérhető kínálatban is érezhető hatása van.

A Realme Q3 is 120 Hz-es OLED panellel várható, az 4500 mAh-s akku 50 wattos gyorstöltést tud majd, a dobozba pedig elvileg 65 wattos adapter kerül. A kamerarendszer feltehetően nem lesz kiemelkedő, a lapkakészletet viszont lecserélik a 6 nanométeres Dimensity 1100-ra. Esélyes a WiFi 6 támogatás és az UFS 3.1-es szabványú belső tárhely, az 5.2-es Bluetooth, az árat pedig 2000 jüanra lőhetik be, ami átszámolva nettó 92 ezer forint.

Előzmények

  • 5G-s modellel bővül a Realme 8 széria

    A készülék valószínűleg egy átbrandelt V szériás eszköz lesz Realme 8 5G néven.

  • Főkamerájáért vesszük majd meg a Realme 8 Prót

    Megérkezett az új Realme-széria, viszont elődjeihez képest kevés újdonságot mutat fel: a sima változat kijelzőre OLED-re váltott, de elvesztette a 90 Hz-es előnyét, a Pro pedig 108 megapixeles kamerát kapott.

  • 45 ezerért ad 5G-t a Realme

    A Realme legújabb szériájának legolcsóbb tagja már belépő árszint, de az 5G képes szett azért belefért.

  • Realme 6 Pro - az optimum

    Kicsivel 100 ezer forint fölött már rengeteg, valóban jól használható középkategóriás mobil érhető el, éles a verseny, de a Realme nem vall szégyent.

Hirdetés