Hirdetés

5G-s modellel bővül a Realme 8 széria

A készülék valószínűleg egy átbrandelt V szériás eszköz lesz Realme 8 5G néven.

Hirdetés

A Realme 8-as széria a bemutató után itthon is nagyon hamar elérhetővé vált hivatalos forgalmazásban, de a Realme 8 és 8 Pro mellé a gyártó thai Facebook oldala alapján várhatunk még egy 5G-képes modellt is, valószínűleg Realme 8 5G néven. A készülék viszont nagyon ismerős, úgy tűnik, a 6,5 hüvelykes, 90 Hz képfrissítéű LCD panellel szerelt Realme V13 5G-t emelik be a 8-as sorozatba.

A készülék már járt az FCC-nél és a Geekbenchnél is, a hasonlóság viszont a hivatalos előzetes alapján a legegyértelműbb. Ez azt is jelenti, hogy az ujjlenyomat-olvasó átkerül a bekapcsológombba, a 64 megapixeles kamera helyett 48-as kerül a hátlapi panelre, kimarad az ultraszéles, az előlapi egység felbontása 8 megapixelre csökken, a gyorstöltés megáll 18 wattnál, cserébe az 5G modemmel szerelt Dimensity 700-hoz 8 GB rendszermemória jár 128 vagy 256 GB belső tárhely mellett.

Hirdetés

Azóta történt

  • Idén is erős lesz a Realme Q szériája

    A Q2i Kínában már belépő árszinten is képes volt egy 5G-s szettet felmutatni, a sorozat többi tagja pedig adott árszinten kiemelkedő specifikációval támadott.

  • Bemutatkozott a Realme 8 5G

    A Realme a V13 5G-t emelte a 8-as szériába, hogy addig se maradjon 5G-s verzió nélkül a sorozat, amíg összeraknak egy új modellt.

Előzmények

Hirdetés