HTC Desire C – ICS 600 MHz-en

A csúcskategóriás okostelefonjairól ismert HTC megállíthatatlannak tűnő szárnyalása tavaly szeptemberben meredek zuhanásba csapott át, mely hátterében az iPhone 4S megjelenése és a Samsung agresszív terjeszkedése áll. A tajvani gyártó reményei szerint a multimédiára kiélezett One sorozat végül meghozza majd az áttörést, de erre csak a második negyedéves eredmények kiértékelésekor derülhet fény. Annyi viszont biztos, hogy az újragondol termékstratégia a felső szegmens mellett az alsóbb régiókra is különleges figyelmet fordít, hiszen az AnTuTu adatbázisa szerint a Desire sorozat legújabb tagja, a Desire C is itt hódít majd. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó jövevény technikai fronton nem nevezhető éppen kiemelkedő ajánlatnak, hiszen mindössze 600 MHz-es processzort és 512 MB RAM-ot kapott, ám ennek ellenére is valamivel gyorsabbnak bizonyul, mint a Wildfire S. A várhatóan május 24-én debütáló HTC Desire C ára az Egyesült Királyságban kissé elrugaszkodottnak tűnik, hiszen a brit Clove kínálatában 190 angol fontért, azaz nagyjából 70 000 forintért vált elérhetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Kamerák előtt a HTC Golf

    Újabb fotón is látható a tajvani gyártó mérsékelt árfekvésű, Android 4.0 Ice Cream Sandwich készüléke.

  • Áprilisban is stagnált a HTC

    A tajvani gyártó új termékpalettája egyelőre csak elhanyagolható pénzügyi javulást hozott.

  • HTC One V - legenda csak egy one

    A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.

  • HTC One S - acéloS

    Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

Hirdetés