HTC 606w – Ultrapixel kamerával

Rövidesen hivatalosan is leleplezésre kerülhet a HTC M4 néven megismert középkategóriás készüléke, mely legnagyobb dobása az előlapi sztereó hangszóró és a hátoldali Ultrapixel kamera lesz. Technikai fronton a jövevény a Facebook mobilt idézi, vagyis kétmagos Snapdragon 400 processzor köré épül, mely mellé Adreno 305 grafikus gyorsítót, 1 GB RAM-ot, 16 GB belső memóriát, és 1,6 megapixeles előlapi kamerát kapott. Az Android 4.1.2 operációs rendszer és Sense 5 kezelőfelület köré épülő HTC 606w a 4,3 hüvelykes, 720 x 1280 képpontos megjelenítőjével ma már a kompaktabb modellek közé tartozik, mely mellé külön pozitívum a két SIM kezelésének lehetősége. A középkategóriás Ultrapixel mobil először csak Kínában lesz kapható, de később talán más régiókban is piacra kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC M4 – First Facebook nélkül is

    Ultrapixel kamerával és Facebook Home helyett Sense 5.0 kezelőfelülettel is kiadásra kerül a tajvani gyártó közösségi okostelefonja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

  • HTC E1 – egyszerre két hálózaton

    A Jelly Bean alapokon nyugvó kétkártyás HTC 603e végül E1 néven látott napvilágot Kínában.

Hirdetés