Honor blog: Utazz Prágába a Honorral!

A Honor 8X európai premierjén vehet részt az, aki személyes véleményével jelentkezik a játékra, és még némi szerencséje is van.

Újabb játékunk indul a Honorral a közösen, a nyeremények pedig ezúttal még érdekesebbek lesznek, mint előző alkalommal. Kezdjük is a lényeggel: két szerencsés kommentelőnk testközelből nézheti végig, hogyan zajlik egy telefonbemutató, egész pontosan a Honor 8X-ek európai premierje. Az esemény Prágában lesz, természetesen repülőjeggyel és szállással együtt értendő a csomag.

Rögtön az elején leszögeznénk, hogy október 11-e (csütörtök) reggeltől másnap (péntek) délutánig/kora estig tart a program, így a játékban csak az vegyen részt, akinek ez megoldható, és aznap reggel meg is tud jelenni a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. Nyilván szükséges érvényes személyi igazolvány, illetve 18 évnél idősebb jelentkezőt tud csak vinni a Honor, tehát ez is kritérium.

A játékra két egyszerű kérdés megválaszolásával lehet jelentkezni:

  • Sorold fel 3 kedvenc okostelefonodat a 150 és 250 euró (kb. 50 és 85 000 forint) közötti árkategóriában!
  • Mire vagy legkíváncsibb a Honor 8X-szel kapcsolatban? A 6,5"-es, az előlap 91%-át elfoglaló kijelzőre, a Kirin 710 rendszerchipre, a dupla hátlapi kamerarendszerre, a 4/6 GB RAM-ra, a 3750 mAh kapacitású akkumulátor üzemidejére, esetleg valami másra?

Lent, a kommentmezőben várjuk a játékra jelentkezőket, csütörtök (szeptember 20.) éjfélig várjuk a hozzászólásokat, eredményhirdetés még a hétvégén várható, a Honor a legérdekesebb, illetve leginkább sokrétű válaszolók közül választ két jelentkezőt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények