Honor blog: Ilyen volt Prágában a 8X bemutatója

A Honor érezhetően nagyon odatette magát, amikor a 8X bemutatójára összerakták a programot. Mindig van bennünk ilyenkor egy kérdőjel, hogy tényleg érdemes-e egy már Kínában piacon levő terméket ekkora felhajtással elhozni a mi régiónkba, de egyelőre leginkább erre a kérdésre nagyjából olyan válaszokat kaptunk, hogy egy ilyen esemény annyira sok megjelenést, említést és fókuszt generál, hogy szerintük ez a legjobb módja annak, hogy eljusson az üzenet a megfelelő helyekre.

Spanyol terem és Honor Band 4
Spanyol terem és Honor Band 4 [+]

De ezeket a kérdéseket nyilván könnyedén félreteszi az ember, ha egyébként viszik, etetik, itatják és végignézheti a bejelentést, amit a prágai Új király palotában tartottak, konkrétan a Spanyol teremben, ami a legdíszesebb, reprezentatív helyszín, amit ebben a városban lehetett találni. Előtte pedig a szállásunkról egy Honor 8X-re matricázott különvillamossal szállították át a csapatot, amelyben a régióból érkező újságírók, a Honor partnerei és néhány szerencsés rajongó is helyet kapott.

Különvillamos
Különvillamos [+]

Magyarországról két Mobilarena-olvasót választott a Honor, akiket már október 9-én kivittek Prágába és különböző programokat szerveztek nekik. Én speciel nagyon kíváncsi voltam, hogy GuruZone és fateless hogyan érzik majd magukat, de minket csak 11-én szállítottak a cseh fővárosba, ott viszont a bejelentés előtt összefutottunk és úgy tűnt, hogy nem ment rosszul a sorsuk. Érdekes volt például hallani, hogy a Honornál külön ember van, aki a rajongókkal foglalkozik, ugyanakkor viszont sokkal idősebb csapat verődött össze a környező országokból, mint ahogyan azt a márka szlogenje és üzenetei esetleg sejtetik, inkább a 30-as korosztály képviseltette magát.

A 8X prezentációja előtt aztán mindenki megnézhetett egy kisfilmet, amit a rajongókkal készítettek (itt van felül), az esemény után pedig persze volt vacsora, majd szép lassan átszivárogtak az ember a belvárosi részre, ahol a gyártó két kocsmát is kibérelt, hogy ott lehessen vegyülni. És egyébként ennek az egész eseménynek a leghasznosabb része pont ez a vegyülés (networkingnek is nevezhetnénk fancy angolsággal), ahol egy csomó információt el lehet csípni és össze lehet ismerkedni olyan emberekkel, akikhez később is lehet fordulni specifikus kérdésekkel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények