Homokkő stílusú variánst kapott a OnePlus 5T

Hirdetés

Lassan begyakorolt szokássá válik a OnePlusnál, hogy aktuális csúcsmobilja egy, legfeljebb két színváltozatban mutatkozik be, aztán később jönnek az újabb, különleges, általában limitált változatok. Az előlap nagy részét kijelzővel megtöltő 5T az éjfekete start után vörös és Star Wars logós fehér variációt is kapott, a legújabb színvariáns pedig meglehetősen közel áll az utóbbihoz, csak Csillagok Háborúja matrica, Az utolsó Jedik téma és hasonló kellékek nélkül.

A friss variáció Sandstone White, azaz fehér homokkő fantázianévre hallgat, és a fémházas 5T meglehetősen csúszós, sima festését finoman érdes textúrára cseréli. Mivel a burkolat az oldalakra is ráhajlik, azok is hasonló kivitelt kaptak. A SIM-tálca, illetve a bekapcsoló és a hangerőszabályzó gombok festése maradt fekete, míg az értesítőkapcsolóé piros.


[+]

Bár akadnak smirgliszerű, homokkő fantázianevű védőburkolatok az újabb OnePlus modellekhez, legutóbb a OnePlus 2 hátlapja volt hasonlóan (bár határozottabban) érdes, és ezzel meglehetősen egyedi. A nosztalgiafaktorért tehát piros pont, ugyanakkor tudni kell, hogy ez egy limitált kiadás, azaz nem mindenkinek fog jutni belőle, amikor a 8/128 GB-os Sandstone White variáció jövő hét kedden piacra kerül, a megszokott 560 eurós áron (173 ezer forint).

Előzmények

  • Star Wars különkiadásban érkezik a OnePlus 5T

    De csak Indiában. Az indiai Comic Conon bejelentett verzió csak küllemében változik, az ára egyelőre ismeretlen.

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés