Holnap mutatják be a Moto P30-at

Motorola, Android One, notch. Ezt a három szót már május vége óta olvashatjuk egymás mellett, rengeteg pletyka, kémfotó és specifikáció-töredék után pedig holnap végre be is mutatkozhat Kínában a Moto P-széria legelső tagja, a P30, amit korábban csak One Power néven illetett a szaksajtó. A hivatalosnak tűnő, kiszivárgott fotók már el is tűntek a gyártó kínai oldaláról, de természetesen szinte mindent megőrzött az internet, a lenti fotón a végleges rendereket lehet látni a piacra kerülő színvariációkban.


[+]

Várhatóan 6,2 hüvelykes, 19:9-es kijelzőt kap 2.D lekerekítésekkel és 1080 x 2280 pixel felbontással. Hardveres téren a Qualcomm Snapdragon 636 kerülhet bele nyolcmagos, 1,8 GHz-es Kryo 260 processzorral és Adreno 509 grafikai egységgel, a 6 GB RAM-hoz pedig vagy 64 vagy 128 GB-os belső tároló fog tartozni.


[+]

Az előlapon 12 megapixeles, f/1,8-as szelfikamera helyezkedik el AI és AR funkciókkal, hátra pedig a Moto logóval feldobott ujjlenyomat-olvasón kívül függőleges elrendezésű dupla kamera lesz, 16 + 5 megapixeles felbontásokkal, PD-autofókusszal, mélység-effektekkel.


[+]

A 3000 mAh kapacitású akkumulátor 18W-os gyorstöltést fog támogatni, Android 8.1 Oreo rendszere pedig az Android One program keretein belül kapja a frissítéseket. Az alapmodellhez 2000 jüanos, azaz 82 500 forint körüli árcímkét társított egy webáruház, de ezeket az információkat szokásos módon fenntartásokkal kell kezelnünk, legkésőbb a holnapi premierig.

Előzmények

Hirdetés