Holnap az óra mellé érkezik a C33 is a Realmetől

A Watch 3 Pro eltolt premierje mellé érkezik egy új okostelefon is.

Hirdetés

Augusztus 18-án jött volna a Realme Watch 3 Pro a Realme 9i 5G mellé, aztán az óra debütálása valamiért át lett tolva szeptember 6-ra, azaz holnapra. A Realme indiai márkaképviselete most, egy nappal a bemutató előtt közzétette, hogy jön még egy telefon is, a C33 személyében, ami képek és az eddig közzétett minimális specifikációk alapján egy 9i 5G kicsit lebutítva. Azt egyelőre nem tudni, hogy csak India kapja-e meg a telefont vagy nemzetközi forgalmazásra is sor kerül-e.

A Realme C33 érkezését beharangozó egyik plakát.
A Realme C33 érkezését beharangozó egyik plakát. (forrás: GSMArena / Realme India) [+]

Külsejét tekintve a C33 azt a szögletes dizájnt követi, mint a 9i 5G is, a hátlapon viszont eggyel kevesebb kamera van és a C33 egy picivel, szám szerint 0,2 milliméterrel vastagabb is említett társánál. Ugyanakkor 187 grammos súlyuk megegyezik. A gombok helyzete is eltér, a C33 az összes gombot a keret jobb oldalára rakja, az ujjlenyomat-leolvasó a bekapcsoló gombban van.

Az akku mérete és a kamera megegyezik a 9i 5G és a C33 között.Az akku mérete és a kamera megegyezik a 9i 5G és a C33 között. Az akku mérete és a kamera megegyezik a 9i 5G és a C33 között. (forrás: GSMArena / Realme India) [+]

A főkamera vélhetően ugyanazt az 50 megapixeles szenzort használja, az akkumulátor mérete (5000 mAh) és a töltés sebessége (maximum 18 W) pedig biztosan megegyezik. A C33-as USB-C csatlakozón keresztül tölt és mellette egy 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozót is kínál alul. Árakról és a hardverről egyelőre több adat nincsen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés