Hivatalos Xperia Z5 renderkép szivároghatott ki

Hirdetés

Ahogy közeleg a Sony Xperia Z5 várható premierje (ami még csak „munkacím”, hiszen ezt a nevet a gyártó eddig nem ismerte el), egyre több kéminformáció és anyag kerül ki. Az is jelzésértékű, hogy a minap bemutatkozott az Xperia M5 és C5 Ultra, amelyek először használták az ötös számot nevükben, megindítva az Xperia készülékek új generációját.

Ez az állítólagos hivatalos Xperia Z5 renderkép, ami a Weibón bukkant fel
Ez az állítólagos hivatalos Xperia Z5 renderkép (kódnév: S70+), ami a Weibón bukkant fel

A mai adalék a Twitter kínai megfelelőjén, egy weibós csatornán bukkant fel, és a képet közlő illető azt állítja, hogy azon a következő Sony csúcskészülék látható. A renderképen megpillantható eszköz egyébként nagyon hasonlít azokra a korábban kiszivárgott kémfotókra, amelyek az oldalsó bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasót demonstrálják működés közben két Sony eszközön. Elképzelhető, hogy ez a készülék, egy kompaktabb Z5 és egy esetleges 4K-s Xperia Z5+ pár héten belül, a berlini IFA-n bemutatkozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z3+ - nem lépett szintet

    A Sony Xperia Z3 javarészt már csak egy finomhangolás volt, de úgy tűnik, hogy a japán gyártó még a ráncfelvarrást is tudja ráncfelvarrni, nemrég előálltak a Z3+-szal.

  • Sony Xperia Z4 Tablet - a maximalista

    A japánok ultravékony táblagépe minden földi jóval meg lett áldva az IP68-as védelemtől kezdve a QHD-s kijelzőn át Bluetooth billentyűzetig, az árazás viszont nagyon erős lett.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

Hirdetés