2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hivatalos: lesz OnePlus 6T, és képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót kap

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: CNet

Először ismeri el a gyártó a OnePlus 6 ráncfelvarrását, a mellékelt képernyőkép pedig a vártnál korábbi startra célozgat. Új Bullets Wireless is befuthat.

Hirdetés

Nem teljesített rosszul kameratesztünk legolcsóbb modellje, sőt: a OnePlus 6 szelfi és portré vonalon is meglehetősen jól helytállt, egyébként pedig továbbra is a piac egyik, ha nem a legfürgébb készüléke. Nem ül azonban a babérjain Carl Pei és Pete Lau csapata, és a kiszivárgott csomagolás után először ismerik el nyíltan: lesz OnePlus 6T. A CNet oldalán az alábbi képernyőkép is felbukkant, ami meglehetősen beszédes.

A OnePlus 6T képernyőképe
A OnePlus 6T képernyőképe (forrás: CNet)

Egyfelől az október 17-e, szerda, 11 óra elég specifikus ahhoz, hogy ezt tekintsük a 6T bemutató időpontjának, ami egyébként azt jelentené, hogy az idei T modell a korábbiaknál előbb érkezik. Alul pedig ott a képernyőképen az ujjlenyomat-olvasó, és a kijelzőbe épített technológiát a gyártó a fenti publikációnak meg is erősítette. "Naponta számtalanszor felvillantjuk mobilkijelzőnket, a képernyőfeloldás pedig csökkenti az ehhez szükséges lépések számát. Ennek a megoldásnak a hozzáadásával, az olyan védelem mellett, mint az arcalapú feloldás, a felhasználók a lehető legnagyobb hatékonysággal juthatnak túl a képernyőzáron."

Az első Bullets Wireless roppant népszerű volt
Az első Bullets Wireless roppant népszerű volt

A OnePlus 6T várhatóan marad a Snapdragon 845 chipsetnél, az viszont még kérdéses, hogy marad-e a 16 + 20 megapixeles hátlapi kamerarendszer is portréképességekkel, avagy megjelenik-e az Oppo R17 Pro esetében látott 3D TOF sztereó harmadkamera, illetve a változtatható apertúra. Október 17-én a Bullets Wireless vezetékmentes füles folytatása is befuthat, írja FCC dokumentumok alapján a Droid-Life. Az előző Bluetooth megoldás állítólag roppant népszerű volt és hamar lerabolták a készleteket.

Hirdetés

Előzmények

 • A nagy fotós és videós teszt (2018)

  Nyolc csúcstelefon mérettetik meg mozgó és állóképes összehasonlításunkban, ezúttal pedig a Kedves Olvasók szavazhatnak, melyik tetszik nekik a legjobban.

 • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

  A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

 • OnePlus 5T - nagyképű trónbitorló

  Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.