Doboza árulkodik a OnePlus 6T-ről

Hirdetés

Nincs abban semmi meglepő, hogy a legutóbbi, 6-os számú OnePlus a gyártó eddigi legjobbja, manapság azonban akkora tempóban változik a mobilipar, hogy egy-egy jól sikerült modell sem feltétlenül bír ki egyéves ciklust a polcokon. Az eladásokon éppen ezért segíthet egy félgenerációs frissítés. Az idei év slágere/vitatémája a notch, vagyis a bevágás, a betüremkedés vagy a szenzorsziget, amiből a OnePlus 6 eleve aprót mellékelt, az Oppo Find X pedig semmilyet.


Az Oppo R17 Pro [+]

Az R17 Pro valahol a kettő közé ékelte magát, vízcseppre emlékeztető, apró kis benyúlással, amelyen mindössze az előlapi kamera kapott helyet, a többi elemet sikerült fölötte elhelyezni. Ez kiküszöböli az állapotsávon megjelenő, kevesebb ikon problematikáját és esztétikailag is előnyösebben mutat, az BBK Electronics alá tartozó márkák az elmúlt időszakban pedig többször álltak elő hasonló formájú készülékekkel.

A OnePlus 6T állítólagos doboza
A OnePlus 6T állítólagos doboza (forrás: PhoneArena / Weibo) [+]

Így aztán nem meglepő, hogy az egyre többet emlegetett OnePlus 6T állítólagos doboza alapján a fenti Oppo phabletre hasonlíthat, cseppszerű noccsal és képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, amit szintén BBK-s társától kölcsönözhet.

A OnePlus 6T állítólagos doboza
A OnePlus 6T állítólagos doboza (forrás: PhoneArena / Weibo) [+]

Az viszont egyelőre nem világos, hogy a 6T átveszi-e az R17 Pro változtatható aptertúrájú főkameráját, illetve a portrékhoz használt másodkamera mellett beveti-e az Oppo mobil harmadik, TOF 3D sztereó modulját is, vagy mondjuk a kettéosztott akkumulátorral elérhető, 50W-os, ultragyors töltést. A Snapdragon 845 és a rengeteg RAM, tároló mindenesetre garantálható, akárcsak a fém váz, Gorilla Glass üvegszendvicsbe fogva. Az R17 Pro egyébként az utóbbiból is a legtutibbat, a 6-os generációt mellékelte. Mivel a OnePlus 3T és az 5T is novemberben futott be, a 6T jövetelére is az ősz utolsó hónapjában érdemes számítani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés