Hivatalos képeken a OnePlus 10 Pro

A bemutató előtt a gyártó megmutatta az új csúcsmodellt. Hátulról.

Hirdetés

A OnePlus január 11-én mutatja be majd új csúcsmodelljét, amelyről már elég sokat lehet tudni. Hogy fokozzák a várakozást (és kissé megpróbáljanak felülni a CES hullámaira) mutattak néhány végleges képet az újdonság hátsó részéről, amely nyilvánvalóan roppant hangsúlyos kamerás kialakítást kínál óriási méretű Hasselblad felülettel. Noha a svéd kamerás cég már a korábbi OnePlus esetén is partner volt, ott még kvázi csak a nevet kapta meg a OnePlus, most azonban azt mondják, hogy a fejlesztési folyamatban is szerepet kapott a Hasselblad.


[+]

Az oldalélre ívesen leforduló kamerasziget meglepően kevéssé áll ki a hátlap síkjából, viszont még arra is volt energiájuk, hogy pont oda tegyék a némítókapcsolót, ahol az a lefordulás történik. Lehet vitatkozni arról, hogy mennyire esztétikus így a megjelenés, de mindenképpen egyedi megoldást választott a OnePlus, a lényeg pedig úgy is az lesz, hogy mit kínálnak a kamerák. Úgy tudni, hogy a főkamera 48, az ultraszéles 50, a telés modul pedig 8 megapixeles felbontást kap, utóbbi 3,3-szoros nagyítást kínálhat. A negyedik körben a vaku kapott helyet.


[+]

A belső komponensek tekintetében nem lesz különösebb meglepetés, ha 2022-ben csúcsmodellről beszélünk, akkor jellemzően a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipsetet fogjuk megtalálni, esetünkben 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely mellett. A készülék frontoldaláról nem mutatott képet a OnePlus, de 6,7 inches, QHD+ felbontású, 120 Hz-es frissítésű AMOLED panelre számít mindenki. Január 11-én mindenesetre fény derül a további adatokra is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés