Hatalmas iPad-del készülhet az Apple

Több forrás utalt rá, hogy az Apple jövőre beiktat még egy méretkategóriát, de 14 hüvelyknél eddig senki nem álmodott nagyobbat.

Hirdetés

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezérigazgatója és Mark Gurman, a Bloomberg Apple specialistája is említette már, hogy az Apple jövőre nagyobb méretű iPad-del bővítheti a portfólióját, előbbi konkrétan 14 hüvelykes, miniLED panellel dolgozó modellre számít, Gurman pedig nem részletezte, hogy pontosan mit ért nagyobb alatt. De valószínűleg nem azt, amit Wayne Ma a The Informationtől.

A Galaxy Tab S8 Ultra is hatalmas a maga 14,6 hüvelykes paneljével.
A Galaxy Tab S8 Ultra is hatalmas a maga 14,6 hüvelykes paneljével. [+]

A publicista szerint az Apple célja a hatalmas méretű táblagéppel a MacBook és az iPad közötti határ végleges elmosása, a célközönség pedig elsősorban a kreatív területen professzionális munkát végző felhasználók. Jelenleg a legnagyobb tablet az Apple kínálatában 12,9 hüvelykes, a The Information szerint jövőre már 16 hüvelykes modellt is választhatunk, ami irgalmatlanul nagy. Persze nem annyira, mint a szinte abszurd méretű Samsung View, de már a lényegesen kisebb és légiesebb, 14,6 hüvelykes Samsung Galaxy Tab S8 Ultra is közelített a fizikai tűréshatár feszegetéséhez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés