Három új készüléket mutathat be az LG

Ugyan az LG a napokban mutatta be legújabb középkategóriás büszkeségét, a G3 Beatet, úgy tűnik, a gyártónál további újdonságok leleplezésre készülnek. Erre utalhat, hogy egy indiai beszállításokat követő weboldalon három új modellszámú készülék tűnt fel, melyek mellett specifikációk is szerepelnek.

A legérdekesebb terméknek az LG D392 ígérkezik, ami az F60 fantázianéven emlegetett készüléket takarhatja. A 4,5 hüvelykes, WVGA felbontású kijelzővel szerelt telefon 5 megapixeles hátlapi kamerát kaphat, és az LTE támogatás sem marad ki. A várhatóan négymagos, 1,2 GHz-es processzorral, 1 GB RAM-mal és 4 GB-os belső tárhellyel felszerelt újdonság Android 4.4.2 operációs rendszerrel érkezik majd. A második főszereplő az LG X147, erről annyit lehet tudni, hogy 4,3 hüvelykes WVGA kijelzővel, 1,2 GHz-es kétmagos CPU-val, 512 RAM-mal, 4 GB-os flashtárolóval és 1700 mAh kapacitású akkumulátorral debütálhat. A harmadik titkos versenyzőről is szót kell ejteni, az LG X132 egy abszolút belépőszintű szerkezet lehet, a maga 3,5 hüvelykes WVGA megjelenítőjével, 1 GHz-es kétmagos processzorával, valamint 1540 mAh kapacitású energiaforrásával. A pontos piacra dobás időpontjáról egyelőre nincs információ, ám valószínűleg nem kell hónapokat várni a az újdonságok megjelenésére. Mivel a forrás indiai, így természetesen nem kizárt, hogy először ezen a piacon jelennek meg az újdonságok, ám az F60 valószínűleg világszerte elérhető lesz. Ezek a készülékek nem a csúcskategóriában indulnak, ezért kiemelten fontos lesz, hogy milyen árcédulát kapnak majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Karbonn A19 - indiai fűszer

    Ritkán teszi tiszteletét nálunk indiai mobiltelefon, most viszont letesztelhettük a népes ázsiai ország egyik készülékét, a nagy képernyős Karbonn A19-et.

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

    A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.

  • LG Optimus L9 II - szemmel is látható fejlődés

    A dél-koreai gyártó a korábban bemutatott L9-nek is piacra dobta utódját, mely nagyon szép formatervvel, gyönyörű kijelzővel és villámgyors szoftverrel kecsegtet.

  • LG Optimus G - a G-erő

    A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.

Hirdetés