Három hét múlva és három modellel érkezik a Zenfone 4?

Az Asus a korábbi mobilos eladásait jelentősen megnövelte azáltal, hogy lényegében minden fontos modelljét aktuális számozás alá vette, kezdve a Zenfone 2-vel. Ez a közös famílianév alatt többféle méretet, tudást és árcédulát jelentett. Tavaly a Zenfone 3 família volt a soros, és a Notebook Italia úgy tudja: a hónap végén induló, tajvani Computex kiállítás lesz a folytatás bemutatkozásának a terepe.

Hamarosan befuthat a Zenfone 4 család
Hamarosan befuthat a Zenfone 4 család (forrás: Notebook Italia) [+]

A Zenfone 4 család az olasz forrás szerint mindjárt három új taggal hagyhatja el a szülészetet. A Zenfone 4 Max név várhatóan ezúttal sem egy óriáskészüléket, csak a szerényebb tudás mellett hatalmas akkumulátort takar. Az SoC a Snapdragon 630 vagy a 660 lehet. A ZC554KL kódjelű kiszerelés sajátossága a dupla hátlapi kamera és a 4-5000 mAh-s telep lehet. A csúcskategória aljára érkezhet a „sima” Zenfone 4, a tetejére pedig a Zenfone 3 Deluxe-ot váltó Zenfone 4s.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Dupla kamerás ASUS a láthatáron

    Ne felsőkategóriás gépre számítsunk, a 720 x 1280 pixeles felbontás alapján egy kedvezőbb árfekvésű phablettel lehet gazdagabb a piac.

  • Asus Zenfone 3 Deluxe - luxuskondenzátor

    Minden benne van a legújabb Zenfone-széria legdrágább tagjában, ám a magas ár mellett a gyenge üzemidő és néhány egyéb apróság viszonylag nehezen nézhető el.

  • Asus Zenfone 3 - kiPCzte magának a mobilpiacot

    A legmezeibb, 5,2 és 5,5 hüvelykes Asus Zenfone 3-at vesszük górcső alá. A duó hardverszinten necceset, kamerában erőset, szoftverben pedig számítógépes eklektikát nyújt.

Hirdetés