Hamarosan kapható a Razer legújabb wireless headsetje

A Razer egy új fülbedugós headsetet mutatott be, ami a Hammerhead True Wireless X nevet kapta. A 13 mm-es sugárzókkal szerelt, 5.2-es Bluetooth-szal kommunikáló, automatikus párosítást végző megoldás 60 ezredmásodperces késleltetéssel dolgozik, és az androidos eszközökkel történő könnyebb csatlakozás érdekében közeli viszonyt ápol a Google Fast Pairrel, így már akkor megkezdődhet a streaming, mikor a fülest kiemeljük a töltésre is való tokjából.


[+]

A frekvenciaválasz-tartomány 20 és 20 000 Hz közé esik, az impedancia 32 ohm, míg a hangnyomás 91 dB. Az integrált mikrofon jel-zaj aránya 64 dB, érzékenysége -26 dBFS, a támogatott kodekek között pedig az AAC és az SBC szerepel.

[+]

Mindkét 10 grammos egységre raktak  LED háttérvilágítással megtoldott, érintős kezelőszerveket, így anélkül válaszolhatunk hívásokra, aktiválhatjuk a hangasszisztensünket, állíthatjuk a hangerőt vagy például léptethetjük a lejátszási listát, hogy a kezünkbe vennénk az okostelefonunkat. Ha ez nem volna elég, a Razer Audio App segítségével lehetőségünk nyílik babrálni az equalizerrel, átprogramozhatjuk, hogy a különböző gesztusoknak mi legyen a hatásuk, netán eljátszogathatunk a fényeffektekkel.


[+]

A kígyós vállalat (kikapcsolt világítással) akár 28 órás üzemidőre képes újdonsága a napokban kerül fel a polcokra, és az árát a 80 fontban határozták meg.

Hirdetés