Hamarosan jön a Galaxy Watch 3

A terméktámogatási oldal egy ideig publikus volt a Samsung hivatalos koreai oldalán, bár ezek nem sok információt tartalmaznak általában.

Hirdetés

Hamarosan bemutatkozhat a Samsung Galaxy Watch 3. Egyrészt ez ilyentájt amúgy is esedékes, másrészt rendre kerülnek elő információk az eszközről, többek között a hivatalos terméktámogatási oldal, ami ugyan nem árul el túl sokat, de a közelgő startot előrevetíti. Az mondjuk nem világos, hogy miért Galaxy Watch 3, mivel eddig csak egy Galaxy Watch volt, Active-ból viszont kettő, de ezt a rejtélyt sajnos nem most fogjuk megfejteni.

A Galaxy Watch 3 négy verzióban várható, 41 és 45 milliméteres méretben, WiFi és LTE képes variánsokkal. Elvileg mindegyik változat kap GPS-t és az 5 ATM nyomástűrés mellett a MIL-STD 810G követelményeiből is teljesít majd néhányat. A töltés továbbra is vezetékmentesen történik majd 5 wattos teljesítménnyel és elvileg mindegyik méret és modellvariáns rozsdamentes tokozással érkezik, de valószínűleg lesz egy titán verzió is.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Watch - időtálló

    A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.

Hirdetés